Zor kadınları baştan çıkarmak mümkün mü?

Zor bir kadını baştan çıkarmanın 12 kolay yolu

gece-eğlenen-kadın
Neşeli kadın hayatı anlamlı kılar.
Kadınları baştan çıkaran şeylerden çokça bahsedilir zira zor kadın denen bir olgu vardır ve genelde kadınlarla ilgili analizlerde böyle bir kadın tipi spesifik olarak atlanır. Benim yazım zor kadınları anlamak adlı bir yazı değil, ne de bu kadın tipini analiz edeceğim. Zor kadınları baştan çıkaran şeylerden bahsedeceğim. Demek ki aslında bu yazımın okur kitlesi, bir zor kadınlar, zor kadın olmak isteyen kadınlar ve zor kadınlarla tanışmak isteyen erkeklerdir. Tıfıllar ya da başka klasmandakiler de okuyabilir, not edebilir aklının köşesine, ileride lazım olur belki.

Zor kadını etkileyen şeyler; seksten ya da içgüdüsel ve bedensel dürtü ve tatminlerden daha fazlasıdır mesela, tinsel / ruhsal beklentileri vardır ve bu beklentileri karşılamak için bildikleriniz genelde işe yaramaz.

İşte size 12 kolay yol, denenmiş 12 yol! Ne kadar kolaysa, ya da yerse!

1- ESPİRİLİ RUH

Espiriden kasıt şakacı olmak, güldürmek değildir, ama gülümsetirken aynı zamanda düşündürebilmektir, fazla entelektüel olmadan, alaycı olmadan, sıkıcı olmadan nüktedan olabilmektir. Bunun için olaylara farklı ve ters açılardan bakıyor olmayı beceriyor olmanız gerekir. Okumanız, farklı görüşlere açık olmanız ve daima kendinizi geliştirmeniz gerekir. 

2- ZARİF SÖZLER

Zarafet yerinde ve kararında ise hoştur, aksi halde ölçüsüz bir zarafet sıkıcı ve tiksindiricidir. Zarif sözcükleri kullanmak gibi zarif davranışlar konusunda da kendinizi eğitmelisiniz ve bunun için ayna karşısında beden dili ve mimik çalışmak gibi, iç aynanızda kendinizi izlemeniz ve ruhunuzu estetik bir ideaya şekillendirmeniz gerekir.

3- DİNLEYEN KULAK

Dinlemek önemlidir. Kadınların daima hoşuna gider. Dinler gibi yapmaktan hiç bahsetmiyorum bile, çünkü zor kadın bunu hemen anlar. Oysa benim burada bahsettiğim bütün bir beden olarak kulak kesilmenizdir.

4- YARATICI ZEKA

Yaratıcı zekayı pratik akılla karıştırmamak gerekir. Yaratıcı zeka, zor kadının sözlerini, düşüncelerini ve hallerini estetize eden bir ayna zekadır aslında. Bir simyacı gibi zor kadının ruhunun en çirkin ve kusurlu biçimlerini saflaştırır ve bunun için konuşmasına bile gerek kalmaz.

5- YAPICI ÖZGÜVEN

Zor kadınlar, güveni kendileri inşa ederler, hayatlarında çok az özgüvensiz insanlara yer verirler, bunun da bir nedeni, kişisel tatmindir, bir ego değil, ama zor olan bir şeyi göğüsleme duygusu. Bu yüzden özgüveni yüksek bir erkek değil, yapıcı bir özgüven duruşuna sahip erkek onu baştan çıkarabilir.


6- BAKIMLI BEDEN

Bakımlı beden, sadece temizlik veya cilt bakımı, saç bakımını içermez ama şuur da içindedir. Zira beden, ruhtur. Bedeninin farkında olan bir kafa, ruhsallığın da farkındadır. Ruhsallık, spiritualizm ya da mistisizim değil, ruhsallık, ruhun edimlerinin farkında olan bir iç rahatlıktır. 

7- GÜZEL KOKU

Güzel koku, bedenine olduğu gibi ruhuna ve sözlerine yakışan kokuyu da kullanan kişidir. Parfüm tercihlerinde nota bilgisi önemlidir, çünkü her nota beyinde bir bölgeyi uyarır. Ve sır şudur dostum, zor bir kadının beynini feth etmeden, ona kadınım diyemezsin.

8- BECERİKLİ ELLER

Eller beynin uzantısıdır, der Kant. Elin tarihsel ve diyalektiksel gelişimi, ellere yatay gelişimde bir önem ve misyon yüklediği gibi, dikey gelişimde de tek tek bireylerin el yapıları, güdüsel olarak karakter analizinin ilk sezgisel ipuçlarını aldığımız yerlerdir. Zor kadın, ele odaklanır, yaratıcı imgesinin yansımasını bir erkekte elde arar. El, tindir.

9- CESUR YÜREK

Yürek, aldatır, güven olmaz, eğitilmesi gereken yer yürektir. Eğitimli bir yürek, korkusunu yönetebilen bir yürektir. Zor kadının en güçlü silahlarından biri, erkeklerin kendisinden korkutuğu vurgusudur. Bu vurguyu sık sık yapar, cesur bir yürek, bundan korkmadığını belli etmelidir. Nasıl mı? Cesur olmayan yürekler, zor kadının challenge'ına karşı hemen kendinin test edilmesini ister. Cesur yürekse, teste ihtiyaç duymaz. 

10- ADİL VİCDAN

Adalet merhametle desteklenmelidir. Merhametsiz hiçbir erkek, zor kadını etkileyemez. 

11- GÜVENLİ YAKINLIK

Kadın yanınızda kendini güvende hissetmelidir.


12- SABIRLI BEKLEYİŞ

Hedefiniz nedir? Zor kadını baştan çıkarmak mı? Peki bundan kastınız nedir?  Bu yazının fotoğrafında da çağrıştıran seks midir? Fotoğrafta daha da dikkatlice bakarsanız sadece seks yoktur, sizde çağrışanlar bu karenin özeti olamaz.  Fotoğrafta neşeli, gülen, bulunduğu andan haz alan, kendini özgür ve güvende hisseden, içindeki yaşam enerjisini yayan bir ruh vardır. Beden, ruhtur. Asıl mahrem olan bu enerjidir, yatak odası hikayeleri değil. 

Dünyanın ihtiyacı olan da bu enerjidir. Bu yüzden zor kadınlardan kastımız, içindeki yaşam enerjisini sakınan kadındır. Şövalye, zor kadının içinde tuttuğu sakınımlı enerjiyi özgürce yaymasının teminatıdır. Bu enerji, dünyada şefkat, sevgi ve sorumluluk olarak vücud bulur. 

Bu yüzden sabırlı bekleyiş, ne istediğini bilen adamın son özelliğidir. Çünkü onun haz aldığı tek şey, kadının içinde keşfettiği yaşam enerjisini ayna olmaktır. 

ZEVK 

Bu keşfin adına Zevk adını veriyorum. Keyif değil.

Zevkli anlarınız olsun.


İyi seyirler.
KD


Yorumlar

Popüler Yayınlar